dinsdag, januari 26, 2010

Curaçao II

Al waren Jan, Olga en Sander nog steeds van de partij, toch waren er wel een aantal veranderingen bij Landhuis Daniel. Zo waren de slavenhuisjes vernieuwd en vergroot, de kruidentuin opnieuw operationeel en last but not least was er een heus museum op het landgoed gekomen.

Van de slavenhuisjes hebben wij de laatste nacht nog kunnen genieten (vanwege een overboeking in het Landhuis zelf). Die waren eigenlijk perfect, alleen het licht (vooral bij de spiegel) liet wat te wensen over. Dit resulteerde erin dat Michael half geschoren rondliep en bij mij de mascara overal zat, behalve waar het moest zitten. Een grote verbetering was, bij -15 graden bij ons vertrek uit Nederland nog onvoorstelbaar, de airco.

Lag vroeger de kruidentuin er wat verlaten en slordig bij. Nu was deze prima in orde, hierdoor kun je bij elke maaltijd genieten van kruiden en groenten uit eigen tuin.
Het museum kan ik kort over zijn, het is een leuk initiatief, langer dan 5 minuten heb je er echter niet voor nodig. Het werd voor ons dus tijd om een auto te huren.

Labels: Curaçao, Landhuis Daniel, museum, kruidentuin, slavenhuisjes

Geen opmerkingen: