zaterdag, oktober 17, 2009

(un) Happy Consumer: Opening 2de Deen Almere een aanwinst

Het kon niet uitblijven, de Super de Boer aan de Rembrandtweg is overgenomen en moest plaats maken voor Deen.
Hoewel het personeel van de Super de Boer steeds aardig was, maakte het zeer beperkte assortiment van dit filiaal geen optie om er de wekelijkse boodschappen te doen. De buurtsuper was welliswaar handig voor die paar kleinigheden die je bent vergeten maar voor de grote boodschappen verkozen wij toch het ruime assortiment van Albert Heijn Parkwijk.

Tot onze grote verbazing slaagt Deen er nu wel in om een zeer ruim en bourgondisch assortiment op dezelfde verkoopsoppervlakte aan te bieden.
Alle afdelingen zijn zeer goed gevuld, de prijzen zijn aantrekkelijk en daardoor is Deen nu plotseling wel een optie voor de wekelijkse boodschappen.

Apart is wel de ongelofelijke hoeveelheid bloemen en planten bij de ingang. Om bij de infobalie te komen moet men eerst een waar oerwoud doorkruisen. De kleine slijterij is een aanwinst voor de buurt al heb ik de indruk dat het er nog niet stormloopt. Het enige minpunt zijn momenteel nog de kassa`s. Deen wil cashgeld weren en daarom kan men maar aan 1 kassa met cash betalen. Dit zorgt voor heel wat irritatie bij de klanten die dan weer de hele band moeten leeghalen en van kassa moeten veranderen. Bovendien is de toon waarop de kassieres ons er op attent maken niet echt een uitnodiging om de winkel nog eens een keer te bezoeken. Zeker een aandachtspunt maar voor het overige niets dan lof voor deze nieuwe aanwinst, mij zal men er zeker vaak terugzien. De openingstijden zijn opgerekt van 8:00 tot 21:00 en zondag van 9:00 tot 18:00.

Voor de echte fans is de Super de Boer Hyves gewoon omgeturnd tot Deen-hyves waarop je nog nostaligische foto`s van het personeel in SDB-pakjes kan bewonderen.

Labels: Deen, Deen Almere, Super de Boer, supermarkt, cashgeld, Rembrandtweg

Geen opmerkingen: