donderdag, december 03, 2009

In de categorie bijzondere overnachtingen

Wil je eens een verrassend weekendje weg, ga dan naar het Franse Nantes. Sinds kort is daar een hotel waar ze een Hamster Villa hebben, je kunt daar zelf ervaren hoe het is als een hamster te leven.

Voor slechts 99 euro per nacht kan je in een plaatselijk hotel de Hamster Villa boeken, een kamer die is ingericht als een hamsterkooi. Compleet met stapels hooi en een reuzengroot rad om in rond te lopen. Voor de echte fanaten zijn er hamstermaskers en hamsterstaarten aanwezig om er ook uiterlijk als het knaagdiertje uit te zien. Ook de inwendige hamster-mens hoeft niets te kort te komen want er is hamstervoer en een reservoir om uit te drinken. Op de muur hangen twee schermen met informatie over hamsters. Wordt het na dit alles tijd om te gaan slapen dan kan dat in een echt bed, wel is dit zo gemaakt dat het op een hamsterkooi lijkt.

De kamer maakt onderdeel uit van het bedrijf Un coin chez soi, hou je niet van hamsters dan kun je ook kiezen voor themakamers als Jules Vernes, een kamer met kindersouvenirs, een degustatiekamer en vanaf 2010 een jaren 70 kamer.

Bron
HLN
Culemborgse Courant

Labels: bijzondere overnachtingen, hamsterkooi, hamster, themakamers, hotel, weekendje weg

Geen opmerkingen: