donderdag, december 09, 2010

AH Curaçao bestolen van afgekeurde producten

De hoeveelheid regen waar de tropische storm Tomas in dertien uur voor heeft gezorgd, komt overeen met de helft van de jaarlijkse neerslag op Curaçao. Albert Heijn Curaçao heeft vanwege waterschade na de tropische storm Tomas veel producten moeten laten afvoeren. Vreemd genoeg liggen ondertussen producten van het AH-huismerk en Euroshopper bij andere supermarkten op het eiland.

AH waarschuwt klanten in advertenties in verschillende media dat Albert Heijn niet in kan staan voor de kwaliteit van de producten. De producten met waterschade zijn niet voor niets uit de schappen gehaald. Inmiddels zijn de producten bij drie of vier supermarkten te koop. Mogelijk heeft personeel van de supermarkt deze schadeproducten uit de containers gehaald en doorverkocht.

Het is niet helemaal zeker of het daadwerkelijk producten met waterschade betreft. Het zouden ook artikelen kunnen zijn die via tussenhandelaren of fabrikanten zijn geleverd. Bijvoorbeeld vanwege overtollige voorraden. De supermarkt stelt onderzoek in naar de bronnen, op basis waarvan het hoofdkantoor in Zaandam eventueel actie kan ondernemen.

Bronnen
Distrifood
Aworaki

Labeks: Albert Heijn Zeelandia, Curacao. Tomas, waterschade. Euroshopper, AH-huismerk

Geen opmerkingen: