woensdag, april 06, 2011

Afspraakje Facebook eindigt op kerkhof

Er kan niet vaak genoeg gewaarschuwd worden, toch zijn er nog steeds veel mensen die afspreken met mensen die ze slechts van internet kennen. Het kan goed aflopen, daar ben ik zelf het voorbeeld van, maar zo'n date kan ook op het kerkhof eindigen.
De Zuid-Afrikaanse Michael van Eck (24) kan zijn date met een Facebook vriendin niet meer navertellen. De politie vond zijn lichaam, tenminste wat daar nog van over was, op een kerkhof in Bloemfontein met de illustere naam "Welkom".

Afgelopen zondagochtend vond de Zuid-Afrikaanse politie een verlaten auto op een taxi-standplaats. Hierop besloten ze het adres waarop de auto geregistreerd stond na te trekken, dit bleek van Michael's ouders. Zij wisten te vertellen dat hij zaterdagavond een afspraakje had gehad met een vriendin van Facebook, op een kerkhof (niet de leukste plaats voor een date) en zondag zou hij op zijn werk zijn. Op zijn werk trof de politie hem ook niet aan, besloten werd daarom op het kerkhof, waar de date plaatshad, te zoeken.

Aangekomen op het "Welkom" kerkhof troffen ze Michael's shirt. Iets verderop een ondiep graf met het lichaam van Van Eck zonder hoofd, rechter arm en linker voet.
De politie onderzoekt de zaak verder en tot nu toe wijst alles naar Satanisme. Deze beweging heeft steeds meer aanhangers in Zuid-Afrika en wordt verdacht van handel in lichaamsdelen.
Is je leven je lief, spreek dan nooit af met een Zuid-Afrikaanse date van Facebook.

Bron
News24

Geen opmerkingen: