woensdag, juni 02, 2010

Beesie update

En ja hoor, de geruchten klopten volkomen; Albert Heijn introduceert vanaf 7 juni de Beesies. In totaal worden 31 miljoen Beesies voor en tijdens het WK verspreid in de kleuren oranje, rood, wit en blauw.

Je krijgt een Beesie bij elke besteding van 15 euro. Daarnaast zijn er grote Beesies en Beesie caps beschikbaar. De Beesie cap kost 2,99 euro en de zogeheten grote Beesie sjaal 2,49 euro. Let op deze grote Beesies zijn alleen te koop in de gewone AH winkels, dus niet bij AH to go en de webwinkel.
Beesie komt ook online. Op Facebook en Hyves kunnen gebruikers voor zichzelf en hun vrienden een eigen Beesie supportersspandoek maken. Hyvers krijgen de mogelijkheid hun profielpagina in Beesiestijl aan te maken. Beesie gaat tijdens het WK ook twitteren. Bovendien kunnen voetbalfans via Windows Live Messenger speciaal ontworpen Beesie emoticons naar elkaar sturen en op een Beesie Flickrsite foto's met Beesie uploaden.

Beesie gaat onze jongens door dik en dun steunen. Beesie is aaibaar, wendbaar en superenthousiast. De mascotte kan overal opgeplakt worden, maar je kunt hem ook buigen en ergens omheen draaien.

Kortom als het aan AH ligt worden we binnenkort overspoeld met Beesies en kun je er niet meer omheen. Maar ach, het heeft wel wat, toch? Al vind ik die blauwe wel wat op Pino lijken.

Bron
Distrifood

Labels: AH, Albert Heijn, Beesies, Beesie emoticons, Hyves, Facebook, Twitter, WK, Beesie sjaal, Beesie cap, grote Beesie

Geen opmerkingen: