donderdag, juni 03, 2010

Heeft Joran van der Sloot zelfmoord gepleegd na moord op Stephany Flores?

Gebrek aan bewijs heeft wellicht tot een nieuw slachtoffer geleid. Wederom is Joran van der Sloot verdachte in een nu al spraakmakende moordzaak. Slachtoffer (zie foto) is de 21 jarige Stephany Tatiana Flores Ramirez uit Peru, dochter van Ricardo Flores. Ricardo is voormalig autocoureur en zit nu in de entertainment business.

Stephany Flores verdween afgelopen vrijdag en werd gisterochtend dood aangetroffen in een hotelkamer die op naam stond van Van der Sloot. Het meisje lag bloedend in een deken gewikkeld met haar gezicht naar de grond. Er moet nog exact onderzoek worden gedaan naar de doodsoorzaak, maar het is vrijwel zeker dat zij door messteken om het leven is gekomen. Er zijn meerdere getuigen die het slachtoffer samen met Joran in een casino in Lima en in het betreffende hotel hebben gezien. Slachtoffer en dader hielden beiden van pokeren, wat Stephany nu fataal is geworden.

Joran is voortvluchtig, hoe toevallig. Twee chauffeurs weten te vertellen dat zij Joran eergisteren naar Chili hebben gebracht. Er is inmiddels een internationaal opsporingsbevel door Interpol uitgegeven.

Zoals te verwachten viel, komen de facebook pagina's over de zaak als paddenstoelen uit de grond. Sommigen respectvol, anderen met nieuws wat uit de lucht lijkt te zijn gegrepen, een van de sites weet inmiddels te vertellen dat Joran van der Sloot zelfmoord heeft gepleegd, zijn lichaam zou dicht bij de Peruaanse grens gevonden zijn. Een bericht waar nog geen enkel bewijs voor is, toch zou het mij niet verbazen als het waar is.

Bronnen
Living in Peru
Gather
Facebook
CBS

Labels: Joran van der Sloot, Stephany Tatiana Flores Ramirez, moord, zelfmoord, suicide, Peru, Lima, Ricardo Flores, autocoureur, Interpol, voortvluchtig, foto, picture

2 opmerkingen:

rambi zei

goh, als justitie deze maniak niet kan (wil) stoppen, hoop ik maar dat hij het nu inderdaad zelf heeft gedaan.

RIP Stephany

Erika Koukos zei

Het is nog steeds niet zeker....