woensdag, juni 02, 2010

Gaddafi geeft VS schuld van Freedom Flotilla drama

We konden erop wachten; de mening van de Libische leider Muammar Gaddafi over de vermeende aanval van Israël op de Freedom Flotilla kon gewoon niet langer uitblijven. En ja hoor gisteren kon hij weer een lekkere sneer geven aan zijn aartsvijand.

Gaddafi heeft helemaal geen onderzoek naar de toedracht van het Flotilla gebeuren nodig, hij weet immers al zeker wie de schuldige is, de VS natuurlijk! Israël kan er niets aan doen, hoofdschuldige is Amerika en de zielige belastingbetaler daar, die deze koloniale entiteit financieren.
Gaddafi besloot dit niet onder stoelen of banken te steken, hij droeg direct zijn vrouwelijke lijfwachten op wat (rose) briefpapier te halen. Met de tong uit zijn mond van concentratie schreef hij een brief aan
Barack Obama, waarin hij hem eens precies uit de doeken deed hoe de verhoudingen liggen.
Israël had, volgens de Libische leider, nooit durven aanvallen als de Amerikaanse 6e vloot niet in de buurt was geweest. Deze vloot is gelegerd in het Italiaanse Gaeta en opereert op de Middellandse Zee.

Je zou denken dat Gaddafi voor een Palestijnse staat is en de Israëliërs liever in zee zou gooien. Dat blijkt toch ook weer niet waar te zijn; volgens hem is de enige oplossing 1 democratisch land voor zowel de Palestijnen als de Israëliërs.

Bron
Libya our Home

Labels: Libië, Israël, Palestijnen, Freedom Flotilla, Gaddafi, Gaeta, VS, Amerika, Barack Obama

1 opmerking:

rambi zei

de hoofdschuldige is Turkije.
Het wordt steeds duidelijker dat Turkije een oorlog probeert te provoceren in het Middellandse Zeegebied. Nu dat niet meer kan tegen Griekenland, proberen zij het tegen Israël.

Het lijkt mij dan ook beter om Turkije te boycotten.
De slechte hygiëne, het vrouwonvriendelijke , hufterige gedrag en het opkomende islamisme maken van Turkije sowieso al een erg foute vakantiebestemming.