donderdag, april 03, 2008

Maleisiers door Fitna niet meer "Ready for Life" 13:03

Gisteren plaatste Friesland Foods paginagrote advertenties in Maleisische kranten. Dit om de bevolking te laten weten dat Friesland Foods tegen Geert Wilders is, tegen Fitna, tegen de Nederlandse regering en eigenlijk tegen heel Nederland met uitzondering van Friesland.

Wij kregen dan ook direct visioenen van alle naamsveranderingen die het bedrijf weldra zou doorvoeren, zoals Akhbarsientje en Bomtomaatje.
Dit blijkt mee te vallen het gaat namelijk gewoon om een Maleisische tak van het bedrijf, genaamd Dutch Lady. Zij verkopen zuivelproducten en met hun slogan "Get ready for Life" willen ze de Maleisiers al jaren doen geloven dat een goed en gezond leven direct na de geboorte begint met de zuivelproducten van Dutch Lady en eindigt in het graf met nog een verpakking Langkahmelk in de kist. Ze beweren zelfs dat in de kindermelk TT-ratio zit waardoor de kinderen beter kunnen onthouden. Nu de producten geboycot worden neemt Allah deze taken waar.

Uiteindelijk maakt het ze waarschijnlijk allemaal niets uit, als die rode stickers maar van hun producten worden gehaald. Want zeg nou zelf, al zou je als Maleisier 3 keer per dag Fitna bekijken (er zijn ook nog 40 % niet-moslims in Maleisië), het is wat anders om bij de kassa van de supermarkt als enige met een product met opvallende rode sticker te staan.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

wel opvallend dat de directeur van Dutch Lady Yassin heet....misschien nog familie van die geliquideerde rolstoelterrorist??

Erika Koukos zei

Dan komt hij er nog goed af, beter een boycot

Anoniem zei

het wordt tijd dat wij eens kritisch gaan kijken waar onze voedingswaren vandaan komen.

Ik koop alvast geen fruit, groenten, noten en rijst meer die afkomstig zijn uit islamitische landen.
Reizen naar dergelijke landen lijkt mij gezien de verdonkeremaande verdwijning van een aantal toeristen in Tunesie ook niet slim.

en....Sorry Lonny ....ook Indonesie is erg fout bezig.