woensdag, april 16, 2008

The (un)happy consumer: L`Oréal Elvive anti-roos intensive

Als consument zijn wij ondertussen al wel gewend om reklame met een stevige korrel zout te nemen.
Toen ik de eerste commercials van L`Oréal Elvive anti-roos intensive zag, had ik dan ook meteen mijn bedenkingen daarover. Immers, voorheen was ik tot vervelens toe geconfronteerd met de campagne van Head & shoulders (dewelke er ondertussen in meer varieteiten is dan Ben & Jerry`s smaken heeft).
Dit laatste product had echter, net als de meeste anti-roosshampoos trouwens, de slechte eigenschap om slechts tijdelijk te helpen. Steeds afwisselen was dan ook de boodschap want anders lag alsnog mijn hoofd her en der verspreid op mijn schouders.
Ik was dan ook erg bereidwillig om dit nieuwe product het voordeel van de twijfel te geven. Zou dit product inderdaad deze Tantalusonthoofding definitief halt kunnen toeroepen?

Het antwoord is ronduit ja. Na dit product langer dan een half jaar te hebben gebruikt kan ik dit volmondig beamen. Het wonderbaarlijke ingredient van dit product blijkt actief Selenium te zijn. Als wij de website van L`oréal mogen geloven dan bouwt dit Selenium een soort schild om je hoofd. De vraag is dan ook of ik er binnenkort niet als Calimero uit ga zien maar voorlopig ben ik erg enthousiast over dit product. Temeer omdat het naast erg effectief ook nog aangenaam in gebruik is. De shampoo voelt zacht aan, ruikt lekker en oogt dank zij de natuurlijke oranje kleur van Selenium ook nog mooi.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben het volkomen met je eens. Het is tot nu toe de enige shampoo die een blijvend resultaat biedt tegen roos.
Wat ik wel jammer vind is de bolle dop waardoor het onmogelijk is om de fles op zijn kop volledig leeg te laten lopen.
Toeval..of is men berekend op een snellere aankoop van een nieuwe verpakking??

Anoniem zei

ook ik ben blij verrast met de resulaten, compleet geen last meer van roos.. ook op mn wat schilverige gezichthuid levert het nog wat resultaat op.. Ik heb mijn nichtje van 13 die heel veel last heeft vanschilfers , orde uitslag e.d. erop gewezen en ook zij is helemaal blij en gelukkig met de resultaten.. geeft je zelfvertouwen !!