vrijdag, oktober 10, 2008

Monkey Business in Japan 6:44

De slechte service van slecht personeel in restaurants schijnt een wereldwijd probleem te zijn, in Japan hebben ze een goedkope oplossing gevonden.

De eigenaar van de Kayabukiya taverne was het helemaal zat, toen hij zijn laatste ober de straat op schopte. Nu moest hij alles alleen toen, maar gelukkig had hij wel het gezelschap van zijn 2 huisapen, Yatchan en Fukuchan.
Al snel begonnen de twee huisdieren de man na te doen en de man zag dat het goed was. Hij beloonde ze met sojabonen en zo duurde het niet lang of de apen waren betere obers dan het restaurant ooit aan mensen had gehad.

De nieuwe obers werken in shifts van 2 uur en dat werkt prima. Wel zouden er dan wat meer apen nodig zijn, dus de Japanner traint nu al nieuwe aapobers. Nu maar afwachten of het UWV de sojabonen als loon in natura gaat beschouwen.

1 opmerking:

Anoniem zei

in vele gevallen zou dit hier in NL ook een hele verbetering zijn, het horecapersoneel is vaak niet alleen onbeschoft maar ook nog eens blind en doof. In een enkel geval stinkt de ober nog erger dan een doorsnee aap.