dinsdag, maart 06, 2007

Oma we hebben je fiets gevonden!

Van onze correspondenten Teun en Marieke Markies uit Bergen op Zoom

Heb je een fiets nodig, omdat hij mischien al voor de zesde keer gestolen is en je het beu bent om steeds een nieuwe te kopen, of wil je een gebruikte computer aanschaffen ? Op naar Bergen op Zoom dan ! want zaterdag 10 maart verkoopt de stichting Samen Werken opgeknapte zwerffietsen en oude computers.

Mischien bestond het werk wel uit : "Ik steel de fietsen en jij knapt ze op!"
Je bent helemaal uit de brand als je een aangifteformulier van de politie meebrengt, want dan krijg je voorrang, dus mischien kun je dan je eigen gestolen fiets weer terugkopen.
De tweedehandscomputer is mischien een leuk idee om een 95-plusser in het verzorgingstehuis mee te verrassen, ze kunnen dan leren emailen met de achterkleinkinderen Dit lazen we laatst als tip in een beroemd damesblad. Wij dachten meer dat ze dan Windows hadden om achter de geraniums te zitten!

Het adres is Abraham de Haanstraat 14 te Bergen op Zoom, jullie weten nu waar Abraham de mosterd haalt, dus wees er als de kippen bij !
Het spul begint om 10 a.m. en eindigt, als alles zonder slag of stoot verloopt, (dat wil zeggen ,als alle trappers gemonteerd zijn en de eerste computer door de virusscan is geweest) om 14 p.m.
Mischien zien we elkaar dan wel !

Audoe, Teun en Marieke Markies.

Geen opmerkingen: