zondag, juli 05, 2009

Politie in Almere op zoek naar mysterieuze geluidsoverlast

Afgelopen nacht om een uur of 1.00 begon er zich een ongelooflijke herrie over het Almeerse Tussen de Vaarten te verspreiden. We hadden al een aantal keer op het terras geluisterd waar het vandaan kwam. Diverse andere buren, in vele variaties van ontkleding en ergernis, deden hetzelfde en we kwamen tot de conclusie dat het vanuit Almere Buiten moest komen. Tegen 3.00 uur besloot Michael de politie te bellen.

De Politie bleek al veelvuldig over dezelfde klacht gebeld te zijn en vreemd genoeg al uren op zoek te zijn naar de mysterieuze geluidsoverlast, tot dan toe zonder resultaat. Ongelooflijk toch weer, want wij wisten zeker dat als we zouden gaan rijden zoiets toch binnen een minuut of 10 wel hadden kunnen vinden.

Al wachtend kwamen we tot de conclusie dat het eigenlijk best leuke muziek was. Michael besloot daarop dat we dus van de nood beter een deugd konden maken en ook maar naar het feest moesten gaan. Nu was ik op dat moment nog niet echt party-geschikt, dus toog eerst naar de badkamer. En ja op dat moment had de politie, met kennelijk een bepaalde vorm van gehoorafwijking, de daders toch gevonden, en keerde de rust rond 3.30 uur weer boven Almere terug.

Geen opmerkingen: