maandag, mei 16, 2011

Jezus en Maria Magdalena maken comeback in Australië

Alan John Miller en Mary Suzanne Luck zeggen Jezus en Maria Magdalena te zijn. Ze hebben hun kamp opgeslagen in het Australische Queensland en hebben er inmiddels zo'n veertig volgelingen.

Op de website van zijn organisatie "Divine Truth", zegt Alan, alias Jezus; "Mijn naam is Jezus Christus. En ik meen het". Hij had van kleins af aan al een enorme passie voor God en besefte op een dag dat hij de zoon van God was. Op zich geen gevaarlijke stoornis, ware het niet dat zijn doel is zoveel mogelijk volgelingen op deze wereld te verzamelen. En je raadt het al; aan al deze volgelingen vragen de nieuw gebakken Jezus en Maria geld.

Miller kocht drie jaar geleden een lap grond van 16 hectaren in Wilkesdale. Volgelingen van de Divine Truth hebben zich inmiddels op de vastgoedmarkt gestort. Zij verwerven gronden en panden om dicht bij hun spirituele leiders te kunnen verblijven. In 2009 hebben aanhangers van het stel de handen in elkaar geslagen om een terrein van 240 hectaren te kopen. Ze verzamelden hiervoor omgerekend 300.000 euro. Daar houden ze wekelijkse bijeenkomsten en plannen ze de bouw van een centrum om bezoekers van over de hele wereld te verwelkomen.

Mary houdt een blog bij waar alle zielige slachtoffers in volle glorie te bewonderen zijn. Alan heeft het daar te druk voor, hij speelt elke dag voor Derek Ogilvie en praat met honderden geesten, die hem naar zijn zeggen, belangrijke boodschappen voor de wereld geven.

Bronnen
Divine Truth
HLN

Geen opmerkingen: