vrijdag, juni 16, 2006

PedOgoog

Nadat de Radboud Universiteit de laatste tijd alleen maar negatief in het nieuws is geweest, moet nu toch gezegd dat ze een goede en de enige juiste beslissing hebben genomen.
Het gaat natuurlijk over het heenzenden van pedofiel Norbert de Jonge die doodleuk een studie orthopedagogiek deed. De Jonge zelf begrijpt hier niets van en vindt het pure haat.

Iedereen die nog twijfelt over bovenstaande zou het artikel “ Jonge meisjes aanraken” eens moeten lezen. Ik vind het walgelijk om te lezen en dan maakt hij ook nog een vergelijking met homoseksualiteit wat helemaal nergens op slaat. Hij doet alsof hij er niets aan kan doen, nee dat hij ziek is daar kan hij niets aan doen, maar net doen alsof het normaal en natuurlijk is kan er bij mij niet in. Hoe kan hij in godsnaam denken dat een relatie tussen een volwassen man en een klein meisje ooit gelijkwaardig kan zijn?

Je hebt pedagogen en pedogogen en die laatste mogen wat mij betreft worden opgesloten voor levenslange TBS. Norbert heeft kennelijk na al die jaren studie het verschil nog steeds niet ontdekt.
Gelukkig ken ik hem niet maar ik vind het al een misselijkmakende gedachte dat ik misschien wel eens in een ruimte met hem ben geweest zoals bijv. de kantine of bibliotheek.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Die ziekte is anders gemakkelijk te genezen door middel van castratie, kan ie daarna pedagoog worden. Het werkt al eeuwen goed, de eunuchen waren mannelijke gecastreerde bewakers van harems.

Dan kunnen wij Norbert de Jonge aan dit mooie lijstje toevoegen:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_eunuchen_en_castraten

Erika Koukos zei

Wat een goed idee!
Maar dan zullen er nog heel wat aan het lijstje toegevoegd gaan worden.

Anoniem zei

haha, erg toepasselijke Google advertentie bovenaan :

Lijkt u het leuk om (klein)kinderen te hebben? Oma, broer? Nu gratis.

Erika Koukos zei

Nu staat er een over online psychologische hulpverlening, dat geeft toch aan dat Google het ook als een ziekte ziet.