donderdag, mei 15, 2008

KPN liegt over oplossing ADSL probleem, XS4ALL only nog steeds down! 8:35



Hoewel KPN gisteren via diverse media triomfantelijk liet weten dat het ADSL probleem nu echt opgelost is, zitten wij nog steeds zonder internetverbinding.

Gisteren konden wij een heel kwartier lang gebruik maken van onze XS4ALL Only internetverbinding om terloops een glimp op te vangen van de schade die deze prutsers hebben aangericht, alvorens alles er weer voor minstens 12 uur uit klapte.

De langslapers van Xs4all zijn pas vanaf 9 uur bereikbaar en hun Anthony Godet heeft na 3 dagen storing ook nog steeds niets nieuws te melden. Waar zijn de helden van vroeger die desnoods dag en nacht doorbuffelden om welk probleem dan ook te verhelpen? Wachten zij allemaal voor de grens van Birma? Zijn zij in Afganistan bezig aan de wederopbouw van wat nooit is geweest?

Erg opmerkelijk ook hoe gemakkelijk dit alles blijkbaar in de doofpot kan worden gestopt.

Beide rioolkrantjes; Metro en Spits, zwijgen in hun papieren versie als vermoord over dit incident. Online melden zij vrolijk dat het probleem is opgelost. Wel worden beide papiervodjes gesierd door paginagrote advertenties van...jawel KPN...waarin onder andere het supersnelle internet van KPN wordt aangeprezen.

Erg duidelijk dus hoe tegenwoordig de commercie het nieuws bepaalt. Het zou KPN in ieder geval meer sieren om nu eindelijk eens met een echte oplossing voor het probleem te komen en openbaar excuses aan te bieden.

Wat ons betreft is de maat vol....een overstap naar kabelinternet dringt zich op. Helaas staat UPC ook niet als een heilig boontje bekend dus zullen wij naast de kabel als reserve ook nog een ADSL verbinding behouden. Zij het dan wel een goedkopere dan de huidige Xs4all Only (ellende).

Geen opmerkingen: