maandag, december 04, 2006

Pakjesavond in Venezuela

Gisteren was het ook Sinterklaasavond voor Chávez uit Venezuela.
Na weken alle biljetten te hebben ingekleurd, kon hij gisteren alle stemmen uitpakken en zag tot zijn grote geluk en verbazing (een goed acteur is het wel) dat iederen op hem had gestemd.
"Dit is een grote overwinning voor de revolutie", schreeuwde de linkse leider vanaf het balkon van het presidentsgebouw in de hoofdstad Caracas tegen duizenden aanhangers in de stromende regen.

Verbazingwekkend is vooral dat Michael's vader op het moment in Venezuela verblijft en er gisteren de hele dag een uitgaansverbod gold.
Hebben al die mensen dan vanuit huis gestemd?

5 opmerkingen:

Erika Koukos zei

Waarom was er dan een uitgaansverbod?

Erika Koukos zei

Het hoeft niet slecht te zijn, maar dan moeten mensen daar wel vrijwillig voor kiezen.

Erika Koukos zei

Het is maar de vraag of ze wel weten wat dat inhoudt, er is door de SP goed campagne gevoerd en velen vinden Marijnissen een charismatische man.

Erika Koukos zei

Misschien doen ze dat omdat ze de rest ook niet goed vinden, dus meer uit onvrede.

Anoniem zei

Met uitgangsverbod bedoelde ik wel dat er geen groepjes mochten gevormd worden.En dat de restaurants en bars gesloten waren.Er mocht geen drank geschonken worden tot maandag avond 18uur in het hotel.
Maar de maandag morgen waren wel 2 jongens niet op het werk daar ze ziek waren van te veel te drinken.Thuis mocht het dus blijkbaar wel.Ja iedereen die in het hotel werkte was blij met de keuze.Blijkbaar is hij heel goed voor de gewone werkman,en tegen de rijkere clase.Ik had het niet goed verteld
maar voor mij is uitgaan als alle winkels en restaurants open zijn.Verplicht gaan stemmen vind ik niet uitgaan.Gerda