maandag, december 18, 2006

Postcode Kanjer

Wie er ook miljonair is, Helène de Gier is dat niet en zal dat ook rond de jaarwisseling nog niet zijn, omdat haar "zaak" pas op 10 januari voorkomt.
In tegenstelling tot dit zielige geval, zijn haar buren wel allemaal miljonair, dit alles dankzij de Postcode Loterij.

De "arme" Helène is niet alleen zielig omdat zij niet gewonnen heeft, maar ook omdat zij erg dom is. Is er namelijk iemand op deze aardbol die denkt iets te winnen in een loterij waar je niet aan meedoet??
Mevrouw De Gier denkt dat wel, sterker nog nu dit niet het geval blijkt te zijn klaagt zij rustig de Postcode Loterij aan, deze organisatie zou inbreuk op de privacy hebben gepleegd en haar psychologische schade hebben toegebracht, want de inwoonster van de Hoogstraat had namelijk geen loten toen de hoofdprijs van de Postcode Loterij begin dit jaar in haar straat viel.

Volgens de Postcodeloterij staat in de dagvaarding dat de vrouw bewust niet deelnam aan de loterij. ,,Als je bewust niet deelneemt, dan weet je ook dat als er een grote prijs op je postcode valt, je niet één van de prijswinnaars bent,’’ zegt de kansspelorganisatie. En dat lijkt mij niet meer dan logisch.
Als ze wint dan kunnen er nog vele mensen aanklachten in gaan dienen en kunnen de kansspelen wel afgeschaft worden. Persoonlijk lijkt mij de kans dat De Gier wint nihil.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

haha...dit is natuurlijk de meest fantastische reclame die de postcodeloterij kan krijgen.
Iedereen zal nu wel even 2 keer nadenken voordat zij "bewust" niet gaan meedoen.
Ik begin mij steeds meer af te vragen of mw. de Gier echt zo een dom rund is of slechts het verzinsel van een sublieme reclamecampagne.

Erika Koukos zei

Inderdaad durf ik ook nooit op te zeggen