maandag, september 10, 2007

Nog nooit zo zout gegeten

McDonald's medewerkster Kendra Bull wordt deze maand geen medewerkster van de maand en waarschijnlijk gebeurt dit het hele jaar niet meer.
Kendra heeft namelijk afgelopen vrijdag de hamburgers te zout gemaakt volgens een politieagent in Union City. Niet echt een hot item zou je zeggen, desondanks kon Kendra een nacht op het bureau doorbrengen met water en brood in plaats van een Big Mac.
Kendra gaf toe dat ze wat uitgeschoten was met het zout, maar zij had in haar pauze nog een zout burgertje geproefd en was er niet ziek van geworden.

Agent Adams verklaarde echter er heel ziek van geweest te zijn, waarop hij naar de baas van Kendra is gegaan en haar vervolgens arresteerde. Het gaat zelfs zo ver dat er monsters van de burger naar het forensisch laboratorium zijn gestuurd voor onderzoek. De aanklacht tegen Kendra luidt: Het serveren van een hamburger zonder op het welzijn te letten van de burger die deze zou eten.
Op zich is Kendra best commercieel, want de agent zal best een paar extra drankjes hebben gedronken na zo'n zoute burger.

Geen opmerkingen: