dinsdag, september 04, 2007

Olympia International Vakantie Reizen B.V. vaarwel

Op 3 september 2007 heeft Olympia International Vakantie Reizen BV te Beekbergen financieel onvermogen bij SGR aangemeld. Olympia International Vakantie Reizen BV handelt tevens onder de naam Netto Reizen. Olympia International Vakantie Reizen BV kan de geboekte reizen niet meer uitvoeren. Consumenten die rechtstreeks bij Olympia/Netto Reizen een reis onder de SGR-garantieregeling hebben geboekt en niet meer op reis gaan ontvangen een dezer dagen een brief met instructies hoe zij reeds vooruitbetaalde reissommen van SGR terugbetaald kunnen krijgen. Consumenten die via een reisbureau hebben geboekt kunnen bij dat reisbureau terecht voor meer informatie en hulp bij het indienen van een claim. Wij verzoeken alle consumenten die nog niet op reis waren geen betalingen meer aan Olympia/Netto Reizen te doen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van een eventueel aangestelde bewindvoerder/ curator. Betalingen gedaan na 4 september 2007 worden niet meer door SGR gegarandeerd.

En wij zijn dus 2 van de gedupeerden! Gelukkig na heel snel aktie te hebben genomen hebben wij toch nog een andere vlucht kunnen krijgen en het hotel, boten, etc. zelf kunnen regelen. Nu zal het nog wel rustiger worden op Telendos. (vinden wij niet erg).

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wij zitten in hetzelfde schuitje en waren eigenlijk benieuwd hoe jullie e.e.a. hebben geregeld. Momenteel hebben wij nog geen alternatief kunnen vinden om toch onze reis naar Telendos te kunnen volbrengen en zijn druk zoekende. Zouden jullie ons op het juiste spoor kunnen zetten?
Groet,
Sander Claessens

Erika Koukos zei

Hoi Sander,

Wij hadden veel geluk; normaal boeken wij altijd via Olympia zelf maar nu hebben wij het via een Globe reisbureau gedaan. Zij claimen het geld bij SGR en hebben direct een nieuwe Transavia vlucht voor ons kunnen boeken op dezelfde data en hebben dit alles voor ons geregeld.
Als je via Olympia hebt geboekt kun je zelf het geld claimen bij SGR op hun site is daarvoor een formulier.
Het hotel op Telendos hebben wij zelf geregeld, wij zijn al vaak geweest en kennen ze goed, dus dat was geen probleem. De boten zijn heel gemakkelijk zelf ter plaatse te regelen.
Je kunt dus zelf een losse vlucht boeken en je kunt een accomodatie zelf benaderen, degenen die op onze site http://www.telendos.net/ staan zijn allemaal heel betrouwbaar en helpen je graag. Als je nog verdere vragen hebt ben je altijd welkom om deze aan mij te stellen.
Succes! en ik hoop dat jullie vakantie toch door kan gaan.