woensdag, mei 19, 2010

Gratis Paus Condooms

Na de oproepen van de paus tegen het gebruik van condooms, wil Condoomfabriek.nl een statement maken voor het gebruik van voorbehoedsmiddelen. Daarom heeft de Condoomfabriek nu speciale ‘paus’ condooms met de tekst: ‘I said no, We say yes!’ Deze worden aanstaande zaterdag, 22 mei, gratis uitgedeeld in Rotterdam.

De Condoomfabriek zal zaterdag in het centrum van Rotterdam te vinden zijn, er zullen deze middag meer dan 2000 condooms worden uitgedeeld.
Robin Weesie CEO; "Het gebruik van condooms is de meest effectieve manier om infecties te voorkomen bij gemeenschap. Om het condoomgebruik te bevorderen en tegelijkertijd de kortzichtigheid van de Rooms Katholieke Kerk onder de aandacht te brengen, hebben we besloten om deze ludieke actie op te zetten".
Heb je dit lange "uitstorting van de geest" weekend geen tijd voor Rotterdam, dan kun je de pauselijke condooms ook gewoon online bij de Condoomfabriek bestellen.

Het grappige is dat dit nieuws zelfs in Amerika overal is uitgekomen. Dit terwijl vorige maand nog een rel was in Groot Brittannië toen het rapport van een ambtenaar, met hetzelfde idee, was uitgelekt. Het was een ideetje voor het bezoek van de paus aan het land, in september. Misschien iets voor de Condoomfabriek?

Bron
ANP
ABC News

Labels: condooms, paus, Rotterdam , gratis, Condoomfabriek

Geen opmerkingen: