zaterdag, februari 24, 2007

Filmrecensie Rumour has it

Door Michael Koukos


Regie: Rob Reiner
Cast: Jennifer Aniston (Sarah Huttinger), Kevin Costner (Beau Burroughs), Shirley MacLaine (Katharine Richelieu), Mark Ruffalo (Jeff Daly), e.a.
Speelduur: 97 minuten

Sarah (Jennifer Aniston) komt er op een gegeven moment achter dat het verhaal van de Graduate, waarin een jonge man wordt verleid door een rijpere vrouw en daarna nog even een nummertje maakt met haar dochter, op haar ouders is gebaseerd. Je kan natuurlijk overal zwaar aan tillen als je dat echt wil, en Aniston typetjes doen dat quasi altijd. Sarah gaat op onderzoek uit en ontmoet al gauw Beau Burroughs die dus zowel met haar oma als met haar moeder naar bed is geweest. Het ligt dan ook in de lijn der verwachtingen dat zij deze familietraditie voortzet en zij stelt ons in deze niet teleur.

Echt veel te lachten valt er niet. Het is weer een typische Jennifer Anistonfilm die het helemaal van haar charmes en haar leuke snoetje moet hebben.
Helaas worden die de laatste maanden aan de lopende band uitgebracht en wordt er te vaak in hetzelfde potje geroerd.
Gelukkig blijft het tempo wel in het verhaal en is Shirley McLaine andermaal de reddende engel die er voor zorgt dat deze productie nog net een plaatsje in de middenmoot verdient.

Geen opmerkingen: