woensdag, november 28, 2007

Gooisch bridgen in Groesbeek

Weinig ergerlijks is zo populair als Gooische Vrouwen. Ik hou van beide niet; niet van de serie en nog minder van de wezens in het echt. Soms verlaten ze hun biotoop en kom je ze helaas tegen.

Soms gaan ze namelijk met 8 vriendinnen op bridge-uitstapje in Groesbeek en net als er voor jou alleen plek was bij De Wolfsberg halen ze het in hun overgestylde hoofden om juist daar neer te strijken met de vriendinnenclub.
Direct bij binnenkomst viel mij al op dat de hal op weg naar de receptie verstopt zat, zodat ik niet in kon checken. Al is het hotel groot genoeg, de Gooische bridgedames vonden het blijkbaar nodig om hun onderonsje in de hal te houden zodat ze de voordeur konden versperren.

Wat bij ten tweede opviel is dat deze 8 vriendinnen van middelbare leeftijd vreselijk bekakt praatten, uit de hoogte deden tegen het personeel maar meest opmerkelijk was dat zij bewogen als 1 vrouw (en er ook allemaal hetzelfde uitzagen waardoor je nauwelijks zag dat de groep uit 8 elementen bestond). Als je vroeg of zij opzij wilden gaan dan kwam de hele club tegelijkertijd in beweging om als 1 bekakte vlek een paar meter op te schuiven. Als 1 vrouw stonden ze op van tafels, als 1 vrouw vroegen ze om thee en als 1 vrouw bewogen ze op de trap.
En tot hilariteit van iedereen; als 1 vrouw werden ze geweigerd in het restaurant om daar te gaan bridgen, waarna ze als 1 vrouw verontwaardigd in de bar zaten te bridgen.

Geen opmerkingen: