dinsdag, november 23, 2010

Gevonden kaak niet van Natalee Holloway: Vincenzo Tromp misschien?

Of course, het gevonden kaakbot is niet van Natalee Holloway. Dat kan, er is de laatste dagen intensief onderoek gedaan naar het stuk kaakbot met een kies, zoals dit gevonden is op het strand van Divi phoenix op Aruba en dit is het resultaat. Het is echter een raadsel waarom er geen verder onderzoek wordt gedaan. Zij melden dat de kaak ernstig heeft geleden onder allerlei weersinvloeden en poreus blijkt te zijn. Hieruit blijkt echter tevens dat alleen aandacht is voor zo'n vondst als het over een tot de verbeelding sprekend slachtoffer gaat . Nooit wordt er geschreven over Vincenzo Tromp die toch ook al verdwenen is sinds 27 november 2007.

De zaak Vincenzo Tromp is niet zo bekend in Nederland, wat op zich vreemd is. Natuurlijk weet ik ook niet zeker wat de reden daarvan is. Laten we wel wezen, in ieder geval heeft hij familie die ook in en in verdrietig is en in onzekerheid zit. De media heeft echter geen belangstelling voor dit verhaal. Natuurlijk kan het zijn dat er meer bekend is over hem, maar wat hij ook wel of niet gedaan zou hebben hij verdient het niet verdwenen, vermoord of wat dan ook te zijn. En laten we wel wezen, Joran zit vast fout maar Natalee is zeker niet het maagdelijke, onschuldige slachtoffer zoals zij wordt gepresenteerd.

Laten we in ieder geval geen onderscheid maken in vermisten. Laten ze evengoed onderzoek doen naar de kaak. Laat het forensisch onderzoek niet stoppen. het is onbegrijpelijk dat Peter R de Vries enorm veel belangstelling heeft voor Natalee en Arubanen buiten beschouwing laat. Zijn alleen jonge meisjes belangrijk, geeft hem dat meer prestige en Oscars? Of krijgt hij er gewoon geld voor.

Wat de reden ook is, geef de oplossing in de zaak van Vincento Tromp ook aandacht.
Dus:
Vincenzo Tromp is al bijna 1 jaar weg, wie is hij ook alweer?
Geboorteplaats / jaar: Aruba, 1977.
Weg sinds: 27 november 2007 rond 8.30 uur.
Laatste woonplaats: Oranjestad. Hij heeft de ouderlijke woning te voet verlaten.
Land: Aruba.
Uiterlijke kenmerken: Donkerbruin kort sluik haar, donkerbruine ogen, getinte huidskleur, 1.80 m. brede lippen, slank postuur. Op het moment van verdwijning droeg Vicenzo een grijs T-shirt en slippers.
Vicenzo is cipier van beroep. Al zijn persoonlijke bezittingen en identiteitsbewijzen zijn thuis achtergebleven.
BronnenAmigo
Nu.nl
Paranormaal blog
Labels: kaak, Natalee Holloway, Vinzenco Tromp, Aruba, Peter R de Vries, vermist, Oranjestad, strand, Divi phoenix, Joran van der Sloot

Geen opmerkingen: