donderdag, april 27, 2006

Wie is wie?

Deze tijd tussen pasen en pinksteren inspireert sommige mensen in de voetsporen van Jezus te treden. Zo heeft ook voorganger Paul van der Boom van de Evangelie gemeente "God is liefde" zijn biologische klok horen luiden en het plan opgevat om in het wit gekleed op een kruis te gaan liggen of zich met touwen op te laten hangen, waarbij hij zijn polsen, hals en hartstreek laat besmeuren met rode verf. Dit hele spektakelstuk zal plaats gaan vinden voor de deur van abortuskliniek Vrelinghuis te Utrecht. Hij wil daarmee laten zien dat het God pijn doet als kinderen worden gedood. Op sprekende tongen hoeven wij niet te rekenen, want volgens Van der Boom wordt het een mime-act.

Van der Boom hangt de G-12 visie aan, dat verklaart veel, want hoe minder kinderen er komen hoe minder mensen er zullen zijn om dit gedachtengoed uit te voeren.
De Evangelie gemeente doet goed werk volgens de site, er zijn vele getuigenissen van leden die zijn genezen door een wonder. Er staat geen enkele getuigenis op van mensen die zijn genezen van een zwangerschap.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een watje, Jezus hebben ze aan het kruis gespijkerd, als hij echt een statement wil maken dan laat hij zich dus beter op oud ambachtelijke wijze kruisigen met spijkers en niet met een touw.

Erika Koukos zei

Ja en dan is er tenminste ook echt bloed.

Anoniem zei

Wat zouden we zijn zonder recht om te aborteren?