zaterdag, april 01, 2006

Oost ontmoet west

Vlak voor Taba ontploft is zijn wij er nog eens geweest ten tijde dat de kabeltelevisie niet werkte en er alleen een Indiase zender te krijgen was. Nu is TV kijken in je vakantie niet echt leuk, maar daar er daar in alle bars en restaurants een TV stond, ontkwam je er daar niet helemaal aan. Dus bij elk hapje en drankje zagen wij Bollywood films en clips. Nu is dat nogal lachwekkend als je daar met westerse ogen naar kijkt. Wij hebben dan ook nog maanden die dansjes nagedaan en kwamen niet meer bij van het lachen.

Onlangs zagen wij een co-productie uit 2004: Bride and Prejudice. Het is een verfilming van het boek van Jane Austen, maar dan in Bollywood vorm gegoten. Het knappe is dat regisseuse Gurinder Chadha er een mix van Hollywood en Bollywood van heeft gemaakt en ook nog het verhaal van Austen in zijn waarde heeft gelaten.
De acteurs en actrices komen uit India, Amerika en Engeland.
Echt een aanrader, je wordt gegarandeerd vrolijk van deze film zonder dat het echt lachwekkend is.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja helemaal mee eens, een echte feel good film!
Romantisch en toch erg leuk,...ook voor mannen.
Zeker een aanrader.

Erika Koukos zei

Maar het is wel totaal anders hoor dan het boek, maar wel leuk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Roberto Kenneth zei

LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, woninglening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeoriënteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als je interesse hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com