zondag, april 16, 2006

Yadid

Yadid
Gisteren hebben wij dan eindelijk onze nieuwe huisgenoot in levende lijven mogen ontmoeten. Wij noemen hem Yadid.

Hiervoor moesten wij naar Sleeuwijk, een plaats waar wij nog nooit geweest waren, zonder TomTom was de plaats nog wel te vinden, maar het dorp zelf leek vrij ondoorzichtelijk.
Wij waren een half uur te vroeg, dus eerst maar onze honger stillen, wat geen andere mogelijkheid gaf dan naar de plaatselijke snackbar te gaan. Alwaar wij volgegeten naar buiten kwamen en vol goede moet onze zoektocht verder zouden zetten.

Vader
Plotseling werd er getoeterd en tot onze verbazing stond daar Stephan, onze ex-stagiare uit Almere. Hij bleek uit Sleeuwijk te komen en was op familiebezoek. Met onze locale gids voorop reden wij nu in no time naar de cattery.
Al die kittens waren zo lief! Natuurlijk was Yadid het liefste en mooiste en wist hij zelfs Michael daarvan te overtuigen.


5 opmerkingen:

Erika Koukos zei

Je moet ze ook wel in bad doen regelmatig, dan stinken ze niet.

Anoniem zei

Katten stinken en zweten nooit.Ze zijn gewoon heel lief!In tegenstelling tot honden die wel stinken, maar ook heel lief zijn!
Trouwens ik vind Yadid echt een schatje.

Erika Koukos zei

@Milanka
Deze kattensoort zweet helaas wel. Maar met een wekelijks bad schijnt dat erg mee te vallen.

Anoniem zei

Van een afstand vind ik ze niet zo lelijk, maar ze lijken me niet echt aaibaar. Mijn hondje (die overigens niet stinkt)heeft een lekker zacht vachtje en dat is de rustgevende, kalmerende toevoeging van een huisdier. Maar misschien valt het wel mee met jullie Yadid. Wanneer komt hij ook alweer??

Erika Koukos zei

Hij komt eind juni. Zijn zacht voelt heel erg zacht aan hoor, als de huid van een perzik, kom maar voelen als hij er is. Heel misschien nemen wij ook zijn broertje er nog bij. Als ze regelmatig in bad gaan stinken ze niet, dus dat zal ik dan zeker maar doen.