dinsdag, mei 23, 2006

Vissen-Montignac

In het Birmingham Sea Life centre zijn de piranha's op dieet. De vraatzuchtige vissen kregen last van overgewicht. In de natuur kunnen ze dagen zonder eten maar kunnen ook in no time een heel mens naar binnen werken. In Birmingham kregen ze elke dag eten omdat daar de noodzakelijke vitaminen in worden gestopt. Vanaf nu krijgen de piranha's halve porties en zal gekeken worden of ze een gezonder gewicht krijgen.

Hopelijk is het geen open aquarium want dan zullen de vissen hun dieet ongetwijfeld aanvullen met wat mensenvlees.
Ik vraag mij wel af hoe ze ze dan wegen, nog voor ze op de weegschaal liggen hebben ze alweer een hand naar binnen gewerkt.

4 opmerkingen:

Erika Koukos zei

En ze laten het vast niet bij een hand.

Anoniem zei

Nieuw! Herbalies voor Haaien.

Erika Koukos zei

Dat zouden die bedriegers wel willen, een hele nieuwe markt.

Anoniem zei

Ook lekker:

TERIYAKI SHARK STEAKS

2 lbs. shark steaks
1/2 c. teriyaki sauce
1 tbsp. brown sugar
1 tbsp. lemon juice
1/2 c. butter
1/2 tsp. garlic powder
2 tbsp. lemon juice

Marinate shark steaks in mixture of teriyaki sauce, brown sugar and lemon juice for 4 to 5 hours. Remove. Mix other ingredients with marinade. Broil steaks about 4" from hot coals for 5 to 8 minutes, basting often. Turn fish and broil 5 minutes more until fish flakes.
Serves 6.