dinsdag, februari 14, 2006

Flitsende fietsers

Als je in Nijmegen van de snelweg komt moet je eerst een woud van flitspalen trotseren om welke bestemming dan ook te kunnen bereiken. Dit gaat bij mij en vele anderen nog wel eens fout, een mooie inkomstenbron voor de stad. Een stad waar Groen Links een belangrijke vinger in de pap te brokkelen heeft, vreemd dat die geld willen ontvangen van zoiets, in hun ogen, monsterlijk vervuilends als de auto.

Onder aanvoering van Wouter van Eck heeft Groen Links nu iets bedacht om de autorijder een echte nekslag toe te brengen in Nijmegen; de verkeerslichten in Nijmegen moeten zo worden afgesteld dat fietsen sneller gaat dan autorijden!
Eigenlijk is dat al zo met al die flitspalen, maar volgens mij wordt dit nog een graadje erger. Je moet bij elk verkeerslicht al enorm oppassen dat je die linkse rakkers, die zich prompt altijd voor je auto opstellen, niet van hun bontgeverfde fietsen rijdt.
Nee, het wordt fijn in Nijmegen, kan ik voortaan nog een half uur eerder van huis.
Lichtpuntje is dat de linkse activisten de verkiezingen eerst nog moeten zien te winnen daar, dus kom op alle rechtse, milieuvervuilende, autorijders, laat je stem gelden! (Helaas mag ik niet stemmen in Nijmegen).

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Tuinkabouter van Eck is altijd erg stoer in zijn uitlatingen tot het menens wordt. Zo is het gemakkelijk om Verdonk uit te schelden voor moordenaar en de politie die de spandoeken komt verwijderen nazi`s te noemen. Maar na de eliminatie van Seveke stond hij zich toch achter de brede nazirug te verbergen. Wat nu als de politie ook wijselijk met de fiets komt als hij of een van zijn geitenwollenvriendjes beschoten worden?

Erika Koukos zei

Het is het begin van het einde zo te horen in Nijmegen....