dinsdag, februari 07, 2006

Werken aan je toekomst

Terwijl de rest van de wereld zich alleen nog maar druk kan maken om een paar cartoons, zijn er jongeren die in deze tijden gewoon rustig aan hun toekomst werken.
Zo wil een 15 jarige jongen uit Doetinchem graag buschauffeur worden. Jarenlang reed hij mee met buschauffeurs en vroeg hen het jasje van het lijf. In november 2005 vond hij zichzelf volleerd, pakte hij de bus en pikte de passagiers bij de diverse haltes op. Uiteindelijk is hij opgepakt, omdat het niet gewaardeerd werd. De passagiers hebben overigens nergens over geklaagd, die oudjes dachten alleen "de chauffeurs van tegenwoordig worden toch ook steeds jonger".

Vastbesloten als de jongen is is hij maandagavond verder gegaan met zijn chauffeurstaken en reed naar de Veluwe. Helaas is hij nu opgepakt en in de cel gezet. Misschien kan hij nu beter denken aan een toekomst als gevangenbewaarder?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hiervoor in de cel gezet???
Dan was het vast geen allochtoon anders was hij er met een uurtje papierprikken en theedrinken met cohen vanaf gekomen.

Oeps, is dit weer goed voor het platbranden van een ambassade???

Erika Koukos zei

Kijk maar uit, de nieuwe tendens is er een van alles overdijven en opblazen, letterlijk en figuurlijk.

Anoniem zei

Was dit ook een 15-jarige chaufeeur of was het eren Ford-bus???

---------------------------------
In Rome is gisteravond een bus met Turkse toeristen in een ravijn gestort. De touringcar raakte in het noordwesten van de stad van de weg en stortte 15 meter naar beneden. Van de 31 passagiers kwamen er twaalf om het leven, nog eens zes inzittenden raakten levensgevaarlijk gewond. Volgens de NOS zaten in de bus Turkse Ford-dealers, die op uitnodiging van het autoconcern in de Italiaanse stad waren. De bus was een van acht bussen, die in totaal 350 Ford-dealers vervoerden.

Erika Koukos zei

Ook daar heb je ambitieuze jongeren die buschauffeur willen worden kennelijk.