donderdag, februari 02, 2006

Ideale vrouw

Als je als vrouw een beetje aan de ideale maten wilt voldoen zit er voor veel vrouwen niets anders op dan ongezond weinig eten.
Nu kan ik al niet begrijpen dat iemand daar aan wil voldoen, want wie legt de norm op van wat mooi en niet mooi is? Dat kun je ook zelf doen en dan is het heel wat gemakkelijker om aan de eisen te voldoen. Je bent dan namelijk altijd goed zoals je bent en kunt lekker eten wat je wilt. (en niet te vergeten drinken).

In Duitsland is het trieste dieptepunt van "de juiste maten" nu wel bereikt. Middelpunt van alle commotie is het tv-programma 'Wie wordt het nieuwe topmodel van Duitsland?'. Daarin gaat Heidi Klum, presentatrice en voormalig internationaal topmodel, op zoek naar een opvolgster die naam waardig. Maar heel wat meisjes die zich wilden inschrijven, werden al bij de preselecties de deur gewezen. Reden: te dik.
En wat is volgens hen te dik: 1.76 m en 52 kg! De Weight Watchers zouden zo iemand verontwaardigd wegsturen en in de anorexia kliniek zou ze onmiddellijk haar intrek mogen nemen.

Nog dunner en je ziet alleen nog een lopend matelpakje op een modeshow. Dat zal waarschijnlijk wel de bedoeling zijn, want het gaat natuurlijk om de kleding en niet om het model. Misschien kunnen ze in de kleding een soort mechaniek stoppen zodat het vanzelf over de catwalk loopt.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Volgens mij zoeken ze geen model maar een multifunctionele kapstok.

Erika Koukos zei

Is dan goedkoper om een kapstok bij Ikea te kopen. Die gaat ook langer mee.

Anoniem zei

In tegenstelling tot multifunctionele kapstokken kan mevrouw van de foto onder een motto:
"hier waak ik "...

Erika Koukos zei

Nou zeker, dat is effectiever dan welke alarminstallatie dan ook.