vrijdag, juli 27, 2007

Chucky is back

Het is ergerlijk om te zien hoe weinig opvoeding sommige kinderen krijgen. Gillend lopen ze je voor de voeten in de supermarkt, onderweg van alles in je kar gooiend wat je juist niet wilt hebben. Moeders staat er bij en kijkt er naar. In Engeland zal dit alleen maar erger worden nu blijkt dat een beetje opvoeding not done is tegenwoordig, na de ontvoering van Madeleine McCann. De engelse beleefdheid zal ver te zoeken zijn als deze generatie eenmaal volwassen is.

Ruth Ball was in een krantenkiosk terwijl haar 4-jarige dochter Leigha dreinsde en zeurde om snoep, wat ze niet kreeg. Toen Leigha door bleef etteren was Ruth het helemaal zat, schreeuwde tegen haar en zette haar in de auto (die voor de kiosk geparkeerd stond).
Niets aan de hand so far, dochter opgevoed en gekalmeerd gingen ze rustig huiswaarts.
Tot Ruth's grote verbazing stond er binnen no time een politieagent op de stoep. De goede man hield zelf wel van een beetje opvoeding en tucht, maar was gebeld en werd daarom geacht Ruth een reprimande te geven over haar gedrag tegen haar dochter. Nu de arme Madeleine ontvoerd is is het uit den boze om tegen je kind te schreeuwen en/of die onder dwang in de auto te zetten.

De reactie van Ruth: "Ik probeer mijn kind op te voeden tot een goed persoon, maar de politie vraagt aan mij om het zo op te voeden dat het later mee zal helpen de gevangenispopulatie in stand te houden".
Dat klopt, want die zijn nog niet zo vol in Engeland.

Geen opmerkingen: