dinsdag, juli 24, 2007

Eindelijk de oplossing

Tussen de derdehands kleding, DVD's, huishoudelijke apparaten en andere rommel worden nu ook nuttige zaken op eBay verkocht. Advertentie 150141399174 heeft de titel "A Solution to the War in Iraq". Verkoper is "cptnabil" en hij belooft de winnende bieder de oplossing voor de oorlog in Irak (wel vooraf betalen).
De New York Post is op zoek gegaan naar de identiteit van de adverteerder en het zal je niet verbazen dat het een Kapitein uit het Amerikaanse leger is die in het Midden Oosten heeft gediend (en waarschijnlijk een slag van de molen heeft gekregen aldaar), zijn naam is Thad Krasnesky.
Volgens Thad heeft hij echt de oplossing en waren er onder de bieders al vele congresleden, senatoren en presidents kandidaten (waarvan hij geen namen gaf).

Het zou fijn zijn als er voor zulke zaken echt oplossingen te bedenken zijn die ook werken, dat zal helaas ook hier het geval niet zijn. Ben je toch nieuwsgierig wat de Kapitein te zeggen heeft dan moet je daar wel wat voor over hebben; direct kopen kan voor 5 miljoen dollar, anders gaat de oplossing naar de hoogste bieder. De hoogste bieder vorige week was 20.50 dollar van een bieder die tot nu toe alleen op wapens en militaire snuisterijen geboden had. Dus kom op Bush je kunt nog de winnende bieder worden!

Geen opmerkingen: