maandag, juli 23, 2007

God Save the Toilet

Er is een probleem in Engeland, het grootste is momenteel natuurlijk de wateroverlast in grote gebieden, wat leidt tot watertekorten voor consumptief gebruik. En in dat laatste zit nu net de angel voor onze grote vriendin Elizabeth. Aan drinkwater heeft zij geen tekort gezien het vocht dat zij iedere dag binnenkrijgt in de vorm van Champagne en haar grote vriend Glennfidish.
Wel schijnt zij deze dagen wat wankeler dan anders door te paleisgangen te togen, al jammerend. Wat is nu namelijk het geval, door de watertekorten wordt aangeraden het toilet niet meer door te spoelen. Dit terwijl Elizabeth nu net de grootste leverancier is van toiletaanbod, gezien de exorbitante dinners elke dag. Nog nooit heeft Lizzy zich zo geschaamd, haar productie komt namelijk al boven de potten uitgestegen en de lakeien krijgen dit ook niet meer weg met slechts flessen mineraalwater en alcoholische versnaperingen tot hun beschikking.

De vraag vanuit Buckingham Palace is dan ook wie er nog wat koninklijke mest kan gebruiken op het land of in de tuin, gezien het in Good old rainy Brittain nu niet van pas komt nu alles ondergelopen is.

Geen opmerkingen: