maandag, juli 23, 2007

Van Breukelenveen tot Japan

Afgelopen vrijdag waren wij uitgenodigd op de bruiloft van Peter en Joyce. Dit heuglijke feit werd gevierd in De Veenhoeve te Breukelenveen met overnachting in het op 8 kilometer afstand gelegen hotel Breukelen.
Door drukte konden wij pas later aanwezig zijn waardoor wij de taxi heen moesten missen, terug zouden wij wel met de door hen geregelde taxi meegaan. Dus besloten wij toch maar de auto bij het hotel te parkeren en zelf een taxi te nemen naar Breukelenveen.

Een alleraardigste taxichauffeur van UTC kwam voorrijden. Gelukkig maken zij reclame met hun GPS systeem want de chauffeur had geen idee waar Breukelenveen lag, dit kwam omdat hij, naar zijn zeggen, uit Utrecht kwam, aan zijn accent te horen oorspronkelijk van veel verder. Geen probleem, de GPS ging aan en zou hem vertellen hoe te rijden. Nu is het daar in de buurt nogal waterrijk dus al snel kwam de chauffeur voor een groot probleem; de GPS had hem naar een brug geleid die gesloten was.

Niet getreurd, optimistisch begon hij heel Breukelen en omgeving af te rijden op zoek naar een volgende brug, waarna we er volgens hem al bijna waren.
Dat was wat optimistisch want de meter stond al op 30,00 euro op dat moment en op de GPS was te zien dat wij nog 9 kilometer hadden te gaan, wij waren dus nog verder van huis dan bij vertrek. Gelukkig bleef de chauffeur na ons geklaag daarover nog steeds vriendelijk en met een fikse korting arriveerden wij dan toch op de bruiloft, die gelukkig nog niet was afgelopen.

Joyce en Peter zagen er prachtig uit. Het was ook niet te warm binnen omdat wij allemaal een leuke handventilator kregen, die je zelf ook kunt bestellen op hun site Gadgets en trends.
Vanaf dan ging alles goed en het was een hartstikke leuk en gezellig feest. Gelukkig maakte niemand zich belachelijk met allerlei sketches.
Ook Hotel Breukelenveen is niets op aan te merken, we hebben er heerlijk geslapen en daarna gezellig met zijn allen ontbeten. Waarna Peter en Joyce op huwelijksreis vertrokken naar Egypte en wij nog wat in Japan gingen vertoeven. (tenminste als wij onze oren dicht deden om de naastgelegen snelweg niet te horen dan kun je in de Japanse tuin van hotel Breukelen werkelijk denken dat je in Japan bent).

Geen opmerkingen: