vrijdag, januari 25, 2008

We got him!

Wat altijd al vermoed werd is door de Belgische minister van Defensie De Crem bevestigd; op de basis Kleine Brogel in de buurt van Peer liggen nucleaire wapens. En wel zoveel dat zij met gemak heel West-Europa kunnen vernietigen.

En waarom worden er dan nu geen internationaal waarnemers naar België gestuurd? Lang zullen ze niet moeten zoeken naar kernwapens en nucleaire capaciteit. En moet daarna Belgie niet gedwongen worden om deze te ontmantelen? En als ze dat niet doen dan volgt er een oorlog en een heksenjacht op Guy Verhofstadt. Waarna Balkenende, nadat ze Guy in een grot in de Belgische Ardennen hebben gevonden, trot in op TV uitroept "We got him!".

Maar ja, dat zal allemaal niet gebeuren, want België hoort bij Europa, en wij moeten het allemaal eens zijn met wat onze partners doen. Bovendien zitten we met het probleem dat we niet weten of de kernwapens van Vlaanderen of Wallonië zijn. Laten we dan maar wachten totdat het land is opgedeeld, waarschijnlijk valt het kernwapendepot dan onder Nederlands Limburg en daar weten ze wel hoe ze tegen militairen moeten protesteren.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Allez...legt die rakettekes daar maar op nen hoop.

Anoniem zei

Kleine Brogel is Vlaanderen,...als de wind goed staat kunnen ze misschien eindelijk Wallonie eens wegnuken

Anoniem zei

Daarom hebben die Belgen natuurlijk bijna hun hele leger weggesanneerd. Met 1 druk op de knop veranderen zij elke potentiele tegenstander in een grote magic mushroom.