zondag, januari 20, 2008

Logeren bij Ikea

Toen de New Yorker Mark Malkoff bijna zijn appartement werd uitgedragen door de kakkerlakken, besloot hij er eens wat aan te gaan doen. Er kwam een bedrijf, een beetje onhandig was echter dat Mark zelf gedurende een week zijn appartement niet meer in kon. Hij besloot Ikea te bellen of hij daar kon komen logeren.

En ja hoor, die vonden het wel een grappig idee (en vooral een goede reclame, Mark is namelijk komiek en zijn verblijf wordt opgenomen). En zo gebeurde het dat klanten in woonkamer Aspvik plotseling een man zijn koffers zagen uitpakken en daarna een tukje doen in slaapkamer Aspelund. Al zijn de kamers ruim ingericht, toch vind Mark het niet ideaal, hij had er nooit aan gedacht dat niets werkt bij Ikea; het ziet er leuk uit maar de wasbak heeft geen water, de wc spoelt niet, door, de douche doet het niet. Maar ook daar heeft behulpzame Ikea een oplossing voor; hij douched nu in de personeelskantine en eet in het personeelsrestaurant.

Hopelijk heeft Mark geen kakkerlakkeneitjes meegenomen, onder zijn schoenen of zo, want anders zal Ikea straks wel erg veel logees krijgen.

Geen opmerkingen: