vrijdag, december 09, 2005

Wie zaait zal oogsten

In Tielt (Belgie) kweekten Anita en Giovanni Strynck al jaren kiwi's, op een dag kregen zij het lumineuse idee om een Mariabeeld tussen de kiwi's te zetten. Nu gaan zij gebukt onder een onafzienbare stroom kiwi's. Er is een wonderbaarlijke oogst met een omvang die niet weg te plukken is. Familie, vrienden en bekenden hebben inmiddels buikpijn van de vele kiwi's. Anita en Giovanni worden inmiddels nergens meer uitgenodigd daar iedereen vreest voor nog meer kiwi's.
Het vreemde is dat Anita en Giovanni niet bijzonder gelovig zijn.

Mogelijk is de wonderbaarlijke oogst ontstaan door de kracht van de gedachten. Dat gedachten enorm krachtig zijn, wordt nog wel eens vergeten. Daarom is het zo belangrijk te weten dat je echt alles wat je zaait ook zal oogsten.
Alles om ons heen is energie, wij zelf zijn energie dus ook de gedachten die we uitzenden is energie. Als kosmische wet geldt dat alles wat je uitzendt ook weer bij je terug komt.

Wees dus voorzichtig met wat je denkt en wenst, het zou nog wel eens uit kunnen komen.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Inderdaad, het is een gegeven dat alle krachten in de natuur met elkaar in verbinding staan en dat gedachten de dimensie om je heen scheppen. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk positieve gedachten te genereren en het negatieve in de mate van het mogelijke te bannen. Het is echter een moeilijke conditionering die veel tijd en geduld vergt maar als je er eenmaal mee begint zal je al snel resultaat zien waardoor je steeds een stapje verder wil zetten.

Anoniem zei

heb nog maar 5 minuten een koran tussen mijn piepers gelegd en alles is al weggerot.

Erika Koukos zei

Ik geloof dat wel, maar het is moeilijk om nooit negatieve gedachten te hebben. Nou ja, er moeten uitdagingen in het leven blijven om aan te werken.

Anoniem zei

Ik geloof niet dat je je gedachte
kan zuiveren van negatieve gevoelens, als dat zou kunnen dan zouden wij geen mensen zijn, maar goden.Het is zelfs gevaarlijk dat op een dwangmatige manier te proberen ;dan krijg je pas te maken met de krachten uit het rijk der onbewuste...Dan krijg je pas poppen aan het dansen.Trouwens angst, boosheid of dergelijke emoties kunnen juist gezond zijn, en moeten kunnen gevoeld worden.
anders kun je ze ook niet verwerken en ook niet sublimeren.(Als je ze steeds verdringt en je zelf nooit toestaat, word je op het gegeven moment ziek.(OOK fysiek).

Erika Koukos zei

Verdringen is erg ongezond. maar wat als je echt geen negatieve gedachten zou hebben? ik geef toe dat dat eigenlijk onmogelijk is, maar is het niet goed om daar wel naar te streven?

Anoniem zei

jazeker.

Anoniem zei

Kijk uit met dat verhaal, het blijven Belgen dus misschien zien ze flink uit de kluiten gewassen spruiten wel voor kiewies aan.

Erika Koukos zei

wat een discriminatie!

Anoniem zei

@anonymous

Dat is nou net ook de bedoeling, zowel alle mysieke stromingen als de moderne quantumfysici zijn het er over eens dat ons doel is om zelf een scheppende kracht te worden.
Het gaat dan ook niet om verdringing , wat inderdaad ongezond is maar om te accepteren dat doe boosheid er is en voor jezelf na te gaan waarom dit zo is.

Maar het staat natuurlijk iedereen die dat wil vrij om zichzelf de hele dag uit chagerijn te lopen opvreten. Dat is uiteindelijk de vrje wil van de mens.

Hemel en hel zijn niet iets van het hiernamaals, het is hier en nu en gewoon wat je er zelf van maakt.