donderdag, december 15, 2005

Sex en de kerk

Kerk grijpt naast domeinnaam sex.eu
EERSEL - De Volle Evangelie Gemeente Rehoboth in Eersel heeft een vergeefse poging gedaan om de domeinnaam sex.eu te bemachtigen. Uit gegevens van uitgever Eurid blijkt dat het kerkgenootschap de aanvraag een paar seconden te laat heeft ingediend.
De inschrijfperiode voor domeinen met de nieuwe Europese internetextensie begon woensdag om 11.00 uur stipt. Instanties en merknamen kregen in de eerste fase voorrang.
De kerk betaalde enkele honderden euro's om de term sex als merk te registreren, bevestigde bestuurslid C. Vermeulen maandag. Het was de bedoeling op het veelgevraagde domein uit te leggen "hoe geweldig seks is op de manier zoals God het heeft bedoeld", aldus Vermeulen.

Het genootschap wilde de domeinnaam binnenhalen 'om mensen te helpen'. De internetsite had, als het was gelukt, in de diverse talen van de Europese Unie verwijzingen bevat naar allerlei Europese christelijke hulpverleningsinstanties. Volgens Vermeulen zou de doelgroep worden gevormd door 'mensen die bijvoorbeeld een seksueel overdraagbare aandoening hebben, een pornoverslaving of van wie de relatie kapot is wegens seksproblemen'.

Sex hoe God het heeft bedoeld? Is dat dat je daarna niet rookt maar een appel eet, vervolgens uit het paradijs wordt gegooid en met veel pijn de twaalf stammen van Abraham er uit moet persen?
Ik vraag mij ook af hoe de kerkgangers aan problemen komen als sexueel overdraagbare aandoeningen, die komen niet vanzelf aangewaaid natuurlijk.

Het eerste wat je tegenkomt op de site van Rehoboth is dat er geen genezings dienst zal zijn op 1 januari! dat is blijkbaar niet mogelijk zonder sexsite. Wel is er elke 2e woensdag van de maand BBB-studie met Frank Ouweneel: Buik, borsten, billen?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien kunnen ze martijn.org overnemen.
Dan kunnen ze daar de kinderkoren top 100 op plaatsen.
met de Wiener zaengerschnitchels natuurlijk met stip op 1.

Billen buik en borsten zoals Gd het gewild heeft???

Erika Koukos zei

Ja waarschijnlijk dus alleen sexy BBB. Dat is dus discriminatie voor de minder perfecte mens en dus komen wij er allemaal bekaaid af.

Volgens mij zijn er veel geestelijken die best zo'n knaapje lusten.

Anoniem zei

Als onze heilige stichting een beetje creatief is dan zijn er nog genoeg geilige internetnamen die kunnen worden geclaimd, zoals............nee, ik ga ze er toch maar niet mee helpen.
Be like God, be creative!