maandag, maart 06, 2006

K-Beng in Almere















Zaterdagavond hebben wij weer eens een ouderwets gezellige avond (nacht) bij Seventies/eighties doorgebracht, gewoon in Almere (ja, ja er gebeurt daar tegenwoordig wel eens wat). Ons doel was een optreden van K-Beng waarvan Michael de zangeres kende. Dus zijn wij samen met Ger erheen getogen. Op de site van K-Beng kun je wat nummers horen en bij de meeste groepen is dat dan natuurlijk het beste wat ze in huis hebben. Nu was dat wat matig bij K-Beng, dus meer dan een gezellige avond verwachtten wij er niet van.
Dat was bij deze groep andersom, live waren ze vele mate beter dan op hun site en Els en Patricia zongen de lampen van het plafond.

De meesten oordelen kennelijk niet op een website, want toen wij binnenkwamen was er geen plaatsje meer te bemachtigen en hebben wij het biljart maar bezet (op onze leeftijd kun je natuurlijk niet de hele avond staan). Aanvankelijk was dat een goede plaats, tot wij tot de ontdekking kwamen dat Ger in kauwgom was gaan zitten en nu met zijn beplakte broek overal kauwgom afdrukken achterliet.

Al met al is K-Beng echt een aanrader, dus als je eens de kans krijgt, ga er heen. Ze spelen bijna alles; Pop, rock en danceclassics.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Erika, wat een ontzettend leuk stukje over ons!!
Wij vonden het ook erg gezellig in Almere!
Hopelijk komen we elkaar nog es tegen bij een optreden. Bedankt voor de complimenten.
Groetjes van
k-BENG!!

Erika Koukos zei

Graag gedaan! Jullie hoeven mij niet te bedanken, jullie hebben zelf zo goed gespeeld. Ik hoop in de toekomst vaker een optreden van jullie bij te wonen, dus kom jullie zeker nog wel tegen. Veel succes verder!

Anoniem zei

Hoi Erika,

We zijn weer geboekt door 70's/80's. Op 14 oktober komen we weer en dan gaan de lampen boven de bar eraf!!
Hopelijk tot dan!!
En op 13 mei, worden er (eindelijk) nieuwe geluid-en beeldopnames gemaakt voor de site. Dit gaat gebeuren in Hotel van der Geest in Noordwijkerhout, bekend van de vrienden van Amstel live! Groetjes van Els, k-BENG!!

Erika Koukos zei

@Els
Bedankt dat je dat even laat weten, ik heb 14 oktober genoteerd, wij zullen zeker komen en dan gaan de lampen eraf!

Leuk zeg, ik hou jullie site in de gaten. Succes met de opnamen!