maandag, maart 27, 2006

Natalee Hollewaai

Aruba heeft nu 3 miljoen dollar gespendeerd (40 % van het jaarbudget) en geld misgelopen door een, zeer onterechte, Amerikaanse boycott van het eiland en nog steeds is Natalee Holloway (of wat daar nog van over is) niet gevonden.

Op het moment is er weer groot optimisme over de de afloop van de zaak. Optimisme moet hier gezien worden als het vinden van de waarheid, want echt goed aflopen zal deze zaak voor niemand meer. Toch is er weer een nieuwe getuige die zegt te weten waar Natalee begraven is (ergens in de duinen aan de noordkant van het eiland). Daar is nu alle hoop op gevestigd.

Uit onderzoek is gebleken dat Natalee op de avond van de verdwijning grote hoeveelheden alcohol achterover heeft geslagen en hoogst waarschijnlijk in combinatie met drugs. Dit zou haar fataal geworden kunnen zijn. Dit terwijl haar moeder haar altijd als een heilige heeft afgeschilderd, het is volgens haar onmogelijk dat haar Natalee zulke dingen deed. (maar ja, welke moeder denkt dat niet over haar eigen kind). Kwalijk daarbij is wel dat zij, zonder bewijzen te hebben, ook het leven van anderen ruineert, o.a. de familie Van der Sloot. Natalee was gewoon een hollewaai, dat zou haar moeder eindelijk een smoeten beseffen. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het heel normaal dat je op een trip met je klasgenoten eens helemaal door het lint gaat, ik denk dat alle 18 jarigen dat wel eens hebben gedaan, maar maak haar niet tot een heilige, Natalee was waarschijnlijk gewoon zoals de meeste meisjes van haar leeftijd.

Als het lichaam van Natalee gevonden wordt zal eindelijk de waarheid aan het licht komen, wat zal dat een rust geven voor alle betrokkenen in het bijzonder en voor Aruba in het algemeen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

is helemaal niet zo zeker hoor dat ze zoveel dronk etc .

Erika Koukos zei

Misschien niet, maar wel die avond daar zijn genoeg getuigen van.