vrijdag, oktober 06, 2006

Gratis borsten (© 10:24)

Veel mensen schijnen maar niet te begrijpen dat als je iets koopt het ook betaald moet worden, vooral niet als het niet direct betaald hoeft te worden.

Zelfs borsten worden niet betaald. Daar heeft een plastisch chirurg uit Duitsland iets op gevonden. De chirurg, Michael König, is het spuugzat dat steeds meer vrouwen na de ingreep weglopen zonder te betalen. Om de dames alsnog op te sporen heeft hij foto's van ná de operatie doorgespeeld naar de politie. En naar boulevardkrant Bild.
De krant toonde donderdag foto's van de nieuwe borsten van ene Tanja. "Dit zijn de borsten van 'Tanja' (26) uit Würzburg. Ze is van cup 75A naar cup 75C gegaan. Ze ging er direct na de operatie vandoor. Schade: 8000 euro", staat onder de foto.

Volgens König komt het steeds vaker voor dat dames met borsten na de ingreep verdwijnen. De vrouwen geven een valse naam op en rennen weg na de operatie. Werken met identiteitspapieren zou een oplossing kunnen zijn, maar volgens de arts is dat niet gebruikelijk in privéklinieken.

Goede methode, ik stel voor dat ik dat ook ga doen met debiteuren. Of het werkt is een tweede, maar in ieder geval ben je zelf wel van je ergernissen verlost.

1 opmerking:

Anoniem zei

Trust Krediet Borsten????