vrijdag, oktober 21, 2005

Gedetineerden in Callcenters

Het is en blijft moeilijk om gedetineerden aan het werk te houden.
Werkzaamheden die hun werkelijke interesse hebben, zoals moorden, verkrachten, inbreken en drugs zijn, als het goed is, niet voorhanden en mogelijk in de gevangenissen.
Gelukkig heeft justitie nu iets geweldigs bedacht: gedetineerden zouden uitstekend
kunnen werken in een callcenter, want producten verkopen kunnen zij goed: wapens verhandelen, drugs en soms zelfs mensen, niets is ze te gek.

Binnenkort worden wij dus, ongetwijfeld ook onder het eten, gebeld door Big Willem of wij interesse hebben in een motor, Ferdi E. over de bonus aanbiedingen (o.k. hij is vrij maar er staat vast wel een opvolger op die het Heijn imperium zal aanvallen), Samir A. met gasmaskers en vuurwerk, en als het tegenzit krijgt dit grapje nog internationale navolging en worden wij gebeld door Saddam over juridische bijstand.
Tevens kunnen de gedetineerden op deze manier gemakkelijk hun eigen zaakjes draaiende houden, daar zij nu onbeperkt kunnen bellen.

Nee het is weer een uitstekend plan, van dezelfde categorie als bijstandsmoeders die op de kinderen van werkenden zouden moeten gaan passen.
Hopelijk gaat dit niet heel Europa door; horen wij straks nog dat Dutroux als kinderoppas is aangesteld.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach... je zou ook tijdens het eten door mij gebeld kunnen worden... En dan is het eenmakkelijke keus :) Dan toch maar Big Willem.

Erika Koukos zei

Oh ja, prima hoor, van mij mag iedereen bellen. Rond die tijd neem ik de telefoon niet op, want rond die tijd zijn het altijd verkopers etc. Het maakt mij niet uit of Big Willem zou bellen of een onbekende colporteur, ze zijn allemaal even vervelend.