maandag, augustus 13, 2007

Er was eens een plant die te groot werd

Het begint allemaal met 1 plant en eindigt met een grote schoonmaak. Dat is hoe wij ons afgelopen weekend doorbrachten.

Er was een plant die wat te groot was geworden, deze moest naar buiten, toen deze weg was bleek het wat vies op de tafel, toen de tafel verschoven werd bleek het daar ook al niet schoon, toen besloten we maar gelijk om alles anders in te delen.

En zo waren wij dus de hele zaterdag bezig met het verplaatsen van meubels en schoonmaken en toen we toch bezig waren hebben we ook de inhoud van alle kasten maar eens onder handen genomen. En nu staat dus in het hele huis alles op een andere plaats. Dus ook alle apparatuur als tv's etc, alles is opnieuw aangesloten.

Het was een hele klus, waarbij wij onszelf meerdere malen afvroegen hoe het ooit weer goed moest komen (toen er meters boeken, etc. in hoge stapels op de vloer stonden tussen een vreselijke puinhoop). Maar het is gelukt en zo zaten wij gisteren voldaan en tevreden te genieten van onze zondag en ons nieuwe huis. Tot we plotseling zagen dat de achterkanten van de tv's nu te zien zijn, dus toch maar naar de stad getogen alwaar we twee prachtige Boeddha kamerschermen vonden om het euvel op te lossen. Nu kijkt, boven en beneden, de Boeddha ons vredig aan.

Geen opmerkingen: