donderdag, augustus 09, 2007

Geert en onbezonnen

Dat Wilders niet gezegend is met een grote mate van intelligentie is menigeen niet ontgaan. Dat iemand echter de kans krijgt zijn domme uitspraken overal in de media te kunnen deponeren is jammer. Deze keer gaat hij echt te ver, door uitspraken over de Koran te doen zonder te weten waar hij het over heeft. Ook in zijn ingezonden stuk in de Volkskrant noemt hij geen enkele soera waar zijn stupide vergelijkingen te vinden zijn. Bovendien is de Koran net als de Bijbel een oud boek waarin niet alles letterlijk genomen dient te worden.

De enige die hij aanhaalt is Oriana Fallaci, de vorig jaar overleden activiste, publiciste, journaliste. Dat komt hem namelijk goed uit, want Oriana was tegen de islam, maar hij vergeet dat zij ook tegen Mexico was, Griekenland, tegen het European Social Forum, eigenlijk tegen alles en bovendien was zij geen moslim maar een "christelijk" atheist wat wel altijd nog meer is dan Wilders over zichzelf kan zeggen.
Maar ach het zal Wilders allemaal niet interesseren, het enige waar hij op uit is is stemmen winnen, deed hij dat dan nog met gefundeerde uitspraken was het nog tot daar aan toe, helaas kan hij alleen anderen beledigen en dat is pas echt jammer.

Geen opmerkingen: