dinsdag, oktober 23, 2007

Dolle Dwaas bij de Bijenkorf (6:21 uur)

De Dolle Dwaze Dagen zijn bij de Bijenkorf al weer enige tijd voorbij en de rust weer teruggekeerd, dachten ze. Waar ze bij Bijenkorf Amsterdam niet op hadden gerekend is dat sommige mensen de data van het evenement niet zo goed weten.
Zo was er gisteren een vrouw die voor de Dolle Dwaze Dagen kwam, dacht dat er op zulke dagen een net gespannen zou zijn, dus van de vierde verdieping naar beneden sprong, samen met haar kind.

Het trieste van dit verzuim is dat het kind helaas is overleden en de moeder nog in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. Vanuit het ziekenhuis verklaarde zij nog dat ze de koopjesmarkt niet meer zal bezoeken, ze is namelijk bang dat ze van de drukte zo gek zou worden dat ze van de vierde verdieping naar beneden zou springen.
Hopelijk gaat niet iedereen nu alles letterlijk nemen; dus neem je hamster niet mee naar Albert Heijn als het hamsterweken zijn. En nog een advies: laat je kind thuis!

1 opmerking:

Anoniem zei

Misschien wordt het weer eens tijd dat men gekken weer gewoon opsluit zoals vroeger, in plaats van ze vrij los te laten lopen en zich verder te laten voortplanten.

Je zal maar zo een stel in je nek krijgen tijdens het shoppen.