dinsdag, januari 09, 2007

Kwaliteit met een grote Ka

Dit is hem dan, de pasgeboren splinternieuwe vervanger voor Michael's Rover: de Ford Ka Futura Black Panther.

Met de Roverramp nog vers in het geheugen besloot Michael een nieuwe auto te kopen met heel veel garantie en ook nooit meer langer dan twee jaar in een auto te rijden. Na met een grote boog om Toyota Zonneveld gereden te hebben, kwamen wij bij zijn, als betrouwbaar bekend staande, overbuurman terecht: Schurer Kamphuis. Daar werden we goed en vriendelijk geholpen door zoon Hans Schurer. Hans heeft het erg druk want hij heeft onlangs zijn ouders tot grootouders gemaakt en die waren druk bezig met de vrouwelijke Schurer nazaat.

De koop was snel gesloten en Michael kan de aanwinst al over 1,5 week ophalen. Dat geeft hem net de kans om vrijdag eerst het andere probleem op te lossen. Michael is namelijk al enige tijd zijn rijbewijs verloren en moet eerst naar Belgie een nieuw halen. Ook dit kan deze week nog geregeld worden. Zoals het het er dus naar uitziet kunnen ze Michael nu spoedig in Houten Sauna verwachten.
Op de terugweg zwaaide hij nog even met het contract naar de Zonnevelden, die dat helaas niet zagen daar ze het te druk hadden met klachtenbehandeling.

1 opmerking:

Erika Koukos zei

Is die regeling niet alleen voor vrachtwagens?