woensdag, september 06, 2006

Grettiaanse leugens (© 7:16)

Is Gretta Duisenberg vorig jaar nog de toegang geweigerd tot Israel, nog geen jaar later weet zij weer op onvervalste Grettiaanse wijze iedereen tegen zich in het harnas te jagen.

De Palestijnenvriendin, die het leven voor haar man tot aan zijn begrafenis nog tot een hel maakte (net als het leven van Arafat), is wederom in opspraak geraakt door uitspraken die zij gedaan heeft tegen een verslaggeefster van Nieuwe Revu. Duisenberg zou tijdens een reis naar Beiroet hebben gezegd dat Israëli's altijd liegen en dat het schoften zijn.
Zoals een echte heks betaamt ontkende Duisenberg dinsdagavond in het tv-programma Pauw en Witteman dat ze de uitspraken heeft gedaan. Haar neus werd echter steeds langer, terwijl haar rimpels tot op haar kin zakten.

Over de ontvoering van twee Israëlische soldaten zou Duisenberg hebben beweerd: "Ik keur die ontvoeringen goed. Dit is hun (Hezbollah) enige manier om gevangenen vrij te krijgen. Wat me razend maakt is dat Nederland nu geen troepen wil sturen omdat ze bang zijn een jood te raken."

Hoofdredacteur Jan Paul de Wildt van Nieuwe Revu stelt dat Duisenberg en de rest van de delegatie twee keer de mogelijkheid hebben gekregen om het verhaal te controleren op feitelijke onjuistheden. "
Het is weer zoals altijd, Gretta probeert haar impertinente optreden vol antisemitisme goed te praten, als haar dat niet lukt verdraait zij de waarheid en last but not least krijgen we dan haar krokodillentranen.
Gelukkig trappen de meeste mensen daar niet in, de enige mensen die van haar houden zijn terroristenleiders en dan nog alleen zolang ze voor hun zaak strijdt.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

en zolang zij met de zuurverdiende centjes van haar overleden echtgenoot terreurorganisaties blijft sponsoren.

Erika Koukos zei

Inderdaad, het is daar geen geld, geen vriendschap.

Het is waarschijnlijk inderdaad niet haar geld maar dat van haar overleden echtgenoot en die heeft dat verdiend met zijn baan bij de overheid, en daar betalen wij allemaal aan mee. Indirect sponsoren wij dus ook al de criminele activiteiten van de ""vrienden"" van Gretta.

Erika Koukos zei

Maar dat wil niet zeggen dat je, zoals zij doet, dan maar andere bevolkingsgroepen moet discrimineren.
Ik vind het zonde dat ze haar geld zo besteed. Ik vind eigenlijk dat je nooit geld van een ander uit moet geven, maar het zelf moet verdienen. Ik vraag mij dus af of zij dat zelf heeft verdiend of dat het het geld is van wijlen haar man.