vrijdag, september 01, 2006

Nothing to declare (© 7:10)

Het wordt steeds strenger met de veiligheidsmaatregelen bij British Airways, een goed zaak want je kunt niet voorzichtig genoeg zijn volgens mij.
Dit heeft wel tot gevolg dat passagiers tegenwoordig helemaal gestript het vliegtuig in moeten, meer dan jezelf mag je niet meer meenemen in de cabine. Dat is erg lastig als je onderdelen hebt die niet standaard aan een mens vastzitten.

De Nieuw-Zeelandse atlete Kate Horan was op weg naar de Paralympics toen zij door British Airways gedwongen werd haar kunstbeen af te doen en in het bagageruim te vervoeren. Bij aankomst in Amsterdam bleek het been niet aangekomen te zijn, het moet achtergebleven zijn in Heathrow. Helaas hebben ze daar nog 20.000 koffers te verwerken en geen tijd om naar het been te gaan zoeken.
Horan heeft inmiddels verzocht om een nieuw been, maar zoiets moet op maat gemaakt worden en is niet zo snel klaar. Nu moet de atlete diverse instant benen passen om toch "compleet" naar de spelen te kunnen.



7 opmerkingen:

Anoniem zei

Verdorie, nu hebben de Zionisten ook al onze bombenen ontdekt.

Erika Koukos zei

alles wordt ontdekt uiteindelijk om jullie rattenakties te voorkomen.

Erika Koukos zei

Ze zouden er niet moeten zijn en helemaal geen aanslagen moeten plegen, nergens!

Anoniem zei

Ben ik het niet helemaal mee eens. Als je geen veiligheidsmaatregelen neemt dan zet je de deur wagewijd open voor ook minder georganniseerde individuen. Zo planden de 2 libanezen in Duitsland eerst een aanslag op het WK voetbal maar is dit afgeblazen omwille van de veiligheidsmaatregelen. De tweede poging in een trein is daarna mislukt, mogelijk door een oplettende conducteur.

Wie het hier niet naar zijn zin heeft of zich niet aan de regels wil of kan houden gaat gewoon weer lekker naar huis maar loopt de boel hier niet op te blazen.

Erika Koukos zei

Als er geen duurzame oplossingen gevonden kunnen worden is het zaak steeds sneller op alles in te spelen dan de vijand.

Anoniem zei

Duurzame oplossingen kunnen er helaas niet komen via politieke, militaire of andere conventionele wegen omdat die allemaal een zeker eigenbelang verdedigen.

Erika Koukos zei

Inderdaad en in de geschiedenis is er eigenlijk nooit een periode geweest dat e niet zulk soort figuren waren. Alleen kunnen ze nu helaas sneller reizen etc.