vrijdag, september 22, 2006

Man langs spoor (© 7:31)

Gisteren is langs het spoor tussen Bunnik en Utrecht een man gesignaleerd in een rode jas met zeer kort donker haar. Ooggetuigen hebben de man zeker een uur zien lopen. Hij had flink de pas er in, want op enige meters achter hem liep een vrouw struikelend en hijgend achter hem aan, "is het Centraal station nog ver" roepend.

Een automobilist, de heer A. Uto, verklaarde enige tijd later de vrouw te hebben meegenomen toen zij op enkele kilometers van station Bunnik langs de weg stond te liften. Zij vertelde de automobilist dat zij reeds uren stond te wachten op de trein in Bunnik, maar dat die wegens wisselstoring niet ging. NS had vervangende bussen ingezet naar station Utrecht Centraal, maar de chauffeurs wisten blijkbaar niet waar dit lag en reden slechts naar Driebergen, ook al hadden de bussen daarvoor geen enkele passagier dat maakte blijkbaar niet uit, er was in ieder geval "vervangend vervoer". Voorts vertelde zij de heer Uto dat de man met de rode jas een werknemer van TKB was die bij Apple had gewerkt, hij had berekend dat het slechts een uur lopen was naar Utrecht Centraal en wilde dat koste wat kost halen.

De NS slogan "Waar zouden we zijn zonder de trein?" is bij deze beantwoord; lopend langs het spoor van station Bunnik tot het Centraal station Utrecht of liftend langs de kant van de weg.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De vraag is nu, heeft de desbetreffene TKB medewerker het ook binnen een uur gehaald?

Erika Koukos zei

ja hoor natuurlijk, je weet toch hoe die medewerkers zijn? die maken altijd waar wat ze zeggen